Меню Затваряне

Добро дојдовте во buka-mk.com, место на многу дрвен материјал и производи од бука ( Fagus sylvatica L.). Ние сме најголемите доставувачи за Македонија. Имаме постојани испораки на бука и располагаме со над 800 м3 парени и сушени штици од бука. Тука може да  добиете разнообразни по димензии парени штици од букабуков паркет прва класа испорачени од нашата фирма. Ве каниме да го посетите нашиот веб сајт, за да добиете повеќе информација за нашите производи и можност да работиме со вас. Ние сме спремни да одговориме на сите ваши прашања.

Управител: Ivan Orlov.
Телефон/факс : ++359 96 302 522
Моб. телефон: ++359 888508922

За повеќе информација, молам повржете се со нас.